Thursday, February 14, 2013

Teknik Make Up Wanita Yang Membuatkan Lelaki Menangis

Views
KLIK READ MORE UNTUK MEMBACA :)
 


Assalamualaikum.
Mummy ada la dok usha2 kat 1 BLOG INI..Tertarik pulak dengan cerita yang di share kan di entry beliau :)

Lets share..Tapi,post ini bukan untuk :

1)mengaibkan mana-mana individu
2)memperlekehkan kaum wanita
3)mengembangkan hidung kaum lelaki
4)dan sewaktunya yg bermaksud provokasi

Post ini sekadar 'sharing is caring' je okay..
Mana tahu boleh buat anda tersenyum :)

(tengok ikut turutan no ye)


  
And taraaa...


See,inilah yang dikatakan kuasa make up.
Kan?
Tidak kisah lah mcm mana pendirian individu itu sendiri
apapun takkan merubah persepsi bahawa
'wanita dan make up tidak boleh dipisahkan'

So,renung-renungkan dan selamat beramal.

Nota kaki : Gambar sumber dari Mr.Google :)

   

Terima Kasih kerana membaca entry mummy..kalau suka like laa yer :)

5 comments:

devilz-adrian said...

Wah , bini saya suruh pake ini kali yaa ^_^
Nice posting sist ... Thx

eymasu said...

cantik mekap tu..hehe..saya suka..org laki nie ckp je mekap tebal la apa lah..sebenrnya dia nak orang trsyngnya cntik jugak..ckp je lebih..hehe..(^_^)

mummy aien said...

Devilz : hehe..ya,harus :)


Eymasu : kan?mummy pun geram je tgk make up dia..hehe.. sokong 100% :)

precious moment said...

the power of make up..boleh berubah wajah.. ^_^

mummy aien said...

thats why laa..superb! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua entry dan post di atas adalah Hak Milik Pena Biru Mummy :)