Thursday, February 21, 2013

Pencarian Bloglist Mac & April by DJH

Views
http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/02/pencarian-bloglist-mac-april-2013.html
Assalamualaikum..
Okay,kerja kat office tak berapa nak membusy kan.
So,mcm tiba2 je ada mood nak join segmen2 atau GA hehe..
Usha punya usha,last2 rasa rajin nak join segmen nie :)
Simple je,tak de la rumit sgt syarat2 nya kan?
 
  • Buat entry bertitle "Pencarian Bloglist MAC&APRIL 2013 by DJH "
  • Mesti follow blog angah dan like fanpage blog angah..FANPAGE *fanpage baru angah..so yg mana yg Like fanpage lama pun kena like fanpage ni :)
  • Tekan GOOGLE + FOLLOWERS
Hah,kan da cakap,syarat dia simple je..
Jom join ramai2 :)
Hadiahnya?
Tengok tajuk pun dah tahu hehe.. 

   


Terima Kasih kerana membaca entry mummy..kalau suka like laa yer :)

5 comments:

Cik Aida™ said...

selamat bersegmen mummy :)

mummy aien said...

thanx lalink ^^

#JemahAwesome said...

Ponn ponn,Ayna singgah sini! Jom pergi blog Ayna? ^^
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/pencarian-bloglist-mac-2013-by-djh.html

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama follow sini

http://www.mialiana.com/2013/02/pencarian-bloglist-mac-april-2013-by-djh.html

deno said...

hai :) deno datang darisegmen yg sama ^^ deno folow sini:) jom ke blog dayangdeno? hihi^^

www.dayangdeno.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua entry dan post di atas adalah Hak Milik Pena Biru Mummy :)