Thursday, February 07, 2013

Keluh Kesah Di Februari

Views

Selamat pagi (walaupun post nie dipost pd waktu tengahari) hehehe...
 Huarghhh...Asyik update entry pasal tips,pasal resipi,pasal orang lain..
Hari ni mood menulis blog lain macam sikit..
Mummy nak membebel..(agak2 ade ke yang nak dengar?)
Wah,agak lama ok mummy x sempat nak meng'update' new entry..
Ada juga tue kawan2 blog yang msj,
"mummy takde resipi baru ke??"  
Aloorr...takde la sayang! Mummy busy lately,tak sempat ke dapur..
Kesana ke sini...(Tahap superwoman dah nie)...
Okay..Stop!! Bukan ini yang mummy nak bebelkan..hehe..nnti u alls bosan pulak..
Actually mummy nak share cerita jek..
Nak menghilangkan bosan yg teramat nie..Kih3..
 
Now,mummy dah bekerja di tempat baru..
Kat mana??shhh...secret! Hehe..Not bad lah kerja baru,apatah lagi mmg
feveret mummy 'AKAUN' okay! 
Buat masa nie,mummy sorang je yang handle akaun kat ofis..
Sampaikannnn.............
 
Hah..Hamekk kau!! Meja pun dah mcm kerja kat kedai makan..
Macam2 ada...
1)Abaikan je okay! Bukan mummy punya..Hehehe...
2)Paperwork + account ledger untuk disemak..
3)Minyak angin : sakit perut laahhh..
4)Nyum4..Jangan tanya kenapa ia berada di situ :)
 
Pekerja 'dedikasi' lah nie kononnya..Huhu..Pening tau,kerja berlambak-lambak..
Hah nie la jadinya..Menulis blog je lah utk releasekan tension..
Shh...Jangan bagitahu boss..Kih3...
 
Kriiiuukkk..Kriiiuuukkk,,,Opsss!!
 
Aduh..lupa laaa,belom sarapan lagi pagi tadi..:(
 
Dah2..sementara nak tunggu lunch hour nie..
Nak tahu apa lagi mummy buat???
 
 
          Hehehe...Jangan marah...
Kesempatan yang lapang ini digunakan sebaik mungkin
untuk men'download' movie2 di internet...
Apa leh buat...Nak beli cd original tak mampu :)
 
Kih3,,Fuhh lega rasanya dpt membebel kat blog...
Agak2 apa komen korang???
 
i)teruk betul mummy nie..
ii)ish3...makan gaji buta..
iii)tak jujur dalam bekerja
 
No no no no sayang...
Dont worry..sebaik aje post nie dipost,ia nya telah ditaip tepat jam 9.13am
tadi..hehe..bijak tak??
so,pengajaran :
 
i)pandai agihkan/bahagikan tugas
ii)jangan amalkan selalu
iii)makan jika perut lapar : elakkan gastrik
 
sekian..thanks kerana membaca keluh kesah ini...         

Terima Kasih kerana membaca entry mummy..kalau suka like laa yer :)

4 comments:

cik ara said...

hihi .. tak nak try acc dept mazda ? benefit sgt best ..

mummy aien said...

acc dept mazda??
wah,,bertambah pening mummy nnt..hehe..

Seneorita Baharin said...

wahh hebatlah mummy boleh buat keja dlm 1 masa..mmg superduper bzwoman la ni kan..heee..btw sama la kte, kalo ada ms trluang kat ofis sempat lg nak download movie..line tenet kat ofis laju kot..hehe

mummy aien said...

Senorita:Hehe..takde superduper lg lalings..btw,serupa laa kita..hehe..sbb line tenet laju laa mummy dok download kat ofis hehe..RAHSIA KERAJAAN nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua entry dan post di atas adalah Hak Milik Pena Biru Mummy :)