Friday, February 22, 2013

Memori di 22/02/2013 -Edisi Jumaat-

Views
Assalamualaikum.
Salam Jumaat semua :) Alhamdulilah,walaupun busy sikit dengan kerja-kerja di ofis
tapi still sempat nak jengah2 blog kesayangan nie..
Sambil buat keja sempat mata ke FACEBOOK
Rupanya....
 
Alamak,ceritanya begini..
Last week ada sorang reporter call mummy.
Reporter nie dari PAPER METRO 
Puan Farhana name nya.Bermula laa interview antara kami.
Isu apa?
Hargailah insan tersayang
al-maklumlah bulan 2 kan biasanya dikaitkan dengan 'VALENTINE DAY'
(opsss...say no to valentine day:I'm muslim)  

Mummy tak sangka pula secepat nie nak kuar paper.
Hah kan tak pasal2 private message di FB kena boom :)
Okay,rileks laa dulu..
Eh,tak sampai 2,3 jam banyak rakan-rakan di FB
duk tag-tag photo ^^
Rupanya :

  
Eh,eh..Bukan main heboh kat FB..
pakat-pakat tag gambar yg sama aje ..hehe
glamour sekejap ^^
Info:Ruangan Rencana M mukasurat 2/3
Maklumat:Bercerita mengenai topik kesanggupan menghabiskan duit demi
yang tersayang..Huhu..
Jiwang sekejap ^^
Then terus bagitahu Mr.Daddy..Hamboiii...
Katenya...Btw,niat mummy just untuk menyemaikan lagi kasih sayang
antara mummy & daddy malah dapat juga
mengeratkan lagi hubungan kami :)
Balik pada cerita di atas ;)
Sepanjang hari ini bukan main bising handphone mummy
dengan sms & calling dari rakan-rakan.
Heboh sangat mummy kuar paper..
Alah..sisipan je pon ^^
Btw,thanks Ya Allah mempermudahkan urusanku 
Credit:Mr.Amir (insan btanggungjawab perkenalkan mummy dgn reporter
Pn.Farhana (reporter yang sweet & lemah lembut)
Moral of the story:
entry ini diupdate bukan bertujuan untuk berlagak.
cuma berkongsi cerita ^^
kalau suka alhamdulilah,tak suka mummy minta maaf :)      

IKLAN JAP : JOM TERJAH BLOG INI ;)


 


Terima Kasih kerana membaca entry mummy..kalau suka like laa yer :)

9 comments:

Ismah Atikah said...

Hihi. mummy masuk paper :D Alololo, cuwitnyrrr. nak kahwin ah ceni! hihi :D

mummy aien said...

hehe,,,aipp ^^ mne ley follow menfollow :) hehe alhamdulilah...

trah zain said...

waa.. sweet tu akak, siap masuk paper lagi,,hikhik

Azuria Abdullah said...

bestnye mummy masuk paper... :)

Nadia Johari said...

berkongsi je kak..xpe..=)

mummy aien said...

uitt..malu nya..hehe..
famous sekejap ^^ thanx semua :)

ANISRAHIM said...

Hehe sweet =D

mummy aien said...

maceh syg ^^

Mieza Jhaa K said...

Wau bertuahnya akak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua entry dan post di atas adalah Hak Milik Pena Biru Mummy :)