Friday, February 08, 2013

Segmen Santai Blogger bersama PenaBiruMummy.Blogspot

Views
Di hari Jumaat yang indah ini,mummy berlapang dada
& bermurah hati untuk anjurkan 1 blog segmen
yang simple,mudah dan rileks

Objektif:
i)mengeratkan silaturahim sesama blogger
ii)menaikkan jumlah followers
iii)bersuai kenal & saling menyokong blogger2 baru

Bahagian:
A)Sponsor blogger
-mummy sedang mencari rakan blogger yang sudi menjadi sponsor bersama 
untuk segmen ini (menyumbang hadiah/barang/dll yang bersesuaian)
-hanya terhad kepada 3 orang blogger sponsor shj
-sehingga tarikh tamat,setelah disahkan anda terpilih menjadi sponsor blogger,
mummy akan mula mempromote/meletakkan link blog anda 
di syarat utama segmen ini 
(Ingat!Tidak mahu sponsor blogger yang hangat2 tahi ayam/tak aktif/menipu)
-Pencarian sponsor blogger bermula 08.02.13 - 15.02.13 (11.00am)
-Mummy akan hubungi anda melalui Chatbox/email anda (boleh tinggalkan email di ruangan Chatbox mummy)     

   B)Join Segmen Santai Blogger
-segmen ini bermula pada 16.02.13 - 05.03.13 (12.00 tengahari)
-takut ketinggalan/lupa mengenai segmen ini? Tinggalkan komen anda di ruangan komen di bawah, saya mahu join segmen ini dan sehingga tiba tarikh  sebenar,mummy akan letak link entry ini semula di 
Chatbox/Ruangan Komen 
mana2 post di blog anda (sebagai reminder) dan seterusnya anda perlu
lakukan syarat2 dinyatakan di bawah

Syarat-syarat:
i)Buat 1 entry bertajuk
 'Segmen Santai Blogger bersama PenaBiruMummy'
dan jangan lupa tampal sekali banner 'simple' di atas ya
ii)Follow PenaBiruMummy.blogspot dan tinggalkan jejak anda di
Kotak Jejak supaya mudah mummy mengesan anda & follow anda semula
iii)Tolong vote DI SINI
iv)Copy link entry dan paste di ruangan komen di bawah


Mudah kan syarat-syarat?Simple tanpa perlu tags pun..

Hadiah:
Hadiah Utama - Wang Tunai berjumlah RM50.00 

Hadiah Saguhati - 3 x Topup RM10 

Note : Hadiah akan ditambah dari semasa ke semasa bergantung
kepada jumlah penyertaan 

Hope misi segmen ini mendapat sambutan.
Do support segmen mummy ni ya?
Sama-sama dapat manfaat..

*blogger2 yang berminat untuk mempelawa mummy menjadi rakan blogger
dialu-alukan..:) 

 KETAHUI NAMA PARA PESERTA

  


Terima Kasih kerana membaca entry mummy..kalau suka like laa yer :)

24 comments:

Nur hanim said...

hanim nak join segment mummy ni :) remind me later yaa

mummy aien said...

ok dear..insyaallah..jgn lupa promote2 k.. :)

AimitoSehah said...

http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/current-chapter-segmen-santai-blogger.html

mummy aien said...

belom mula lagi syg segmen ni :) mesti baca tak hati2.. btw,tengs nak join.. :)

Hidayatul Afzam said...

16.2 tu tarikh nak balik asrama. hmmm.. InsyaAllah kalau sempat, sy join :)

mummy aien said...

okay dear :) no biggie.. thanx syg

Qaseh Hafizah said...

nk join :)

mummy aien said...

ok dear,,:) later mummy remind ok..jgn lupa promote k...

Hamia Syafanis said...

mummy,,,saye nak join!hehe

mummy aien said...

#Hamia : sure dear..later mummy akn remind kn ok :)

Iema Gurlz said...

iema nx join jgx nty ^^

mummy aien said...

iema : okay syg :)tengs for join..

myrah cengengg said...

mummy :D saya mahu join segmen ini :) remind me xx

eiyna tyna said...

mummy sy nak join nanti . jangan lupa remind kay :)

yayasyira said...

mummy , lia pon nak join juga ye ! XD jgn lupe remind me later ya mummy ! maceh2

nadia farhana said...

insyaAllah yaya join nanti :)

Chubby Hanna said...

Mummy, hana nak sponsor brg2.. tp lom tau nk sponsor apa.. nanti hana gtau.. lau boleh, tlg email hana yer amyhanna8187@gmail.com, tq

mummy aien said...

http://amysyghana.blogspot.com/
#chubby hanna : ok dear..check email yup :)

Aimi Syafiqah said...

Mummy, aimi join :)

http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/2013/02/segmen-santai-bersama-penbirumummy.html

Ismah Atikah said...

Nak sponsor ;)

http://diaryismah.blogspot.com/
sayaorangperak@yahoo.com.my

mummy aien said...

#Ismah Atikah : check email ye dear :)

Azuria Abdullah said...

Hye mummy aien..azuria dah buat entry dah..dah siap ping dah hehe

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/02/promotionsegmen-santai-blogger-bersama.html

anisafia said...

Mummy ! Anis join segmen ni :)

yayasyira said...

mummy , lia join . :)
http://mydreamswithforyou.blogspot.com/2013/02/segmen-santai-blogger-bersama.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua entry dan post di atas adalah Hak Milik Pena Biru Mummy :)